Procesventilation

Procesventilation til industri

I industrien er der ofte brug for forbedring af indeklimaet med procesventilation. Det kan være til bortskaffelse af slibestøv, olietåger eller større partikler, damp, røg, overskudsvarme eller fjernelse af forurening fra andre kilder. Det er ofte en vigtig del af funktionel industriventilation.

Hos HJ Ventialtions Service har vi stor erfaring med at løse den type opgaver og kan ofte kombinere løsningerne med komfortventilation således at medarbejderens komfort sikres, indeklimaet højnes og effektiviteten øges. På den måde får du en løsning, der er til gavn for mennesket, miljøet, produktet og bundlinjen. Skal vi skræddersy en løsning til dine processer?

Vi tilbyder serviceeftersyn på alle ventilationssystemer, så du er sikker på dit anlæg kører med fuld effektivitet.

Kontakt os for at høre mere om procesventilation

Du er altid velkommen til at ringe til os på (+45) 66 15 61 15, hvis du vil høre mere eller har nogle spørgsmål omkring procesventilation. Vi giver naturligvis også gerne et uforpligtende tilbud på en god ventilationsløsning. Det er gennem dialogen med vores kunder, at vi udvikler de bedste skræddersyede løsninger. Hvis du foretrækker, at vi ringer dig op, så kan du benytte kontaktformularen her på siden, og så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Vil du se billeder af vores procesventilation?

Kontakt os

Bestil et besøg af en ventilations-ekspert skriv en mail eller ring og kom i kontakt med os.