Industriventilation

Forbedring af indeklimaet med industriventilation

I industrien er der ofte brug for forbedring af indeklimaet enten ved bortskaffelse af slibestøv, olietåger eller større partikler, damp, røg, overskudsvarme eller fjernelse af forurening fra andre kilder. Derfor er det vigtigt med industriventilation af høj kvalitet.

Vi har stor erfaring med, at løse den type opgaver og kan ofte kombinere løsningerne med komfortventilation således medarbejderens komfort sikres, indeklimaet højnes og effektiviteten øges – til gavn for mennesket, miljøet produktet og bundlinjen.

Procesventilation leder støv og dampe væk fra arbejdspladsen til gavn for medarbejderen og maskinerne.

Industriventilation optimerer indeklimaet i større haller og industrier. Kombineret med komfortventilation sørger det for medarbejderens indeklimaforhold højnes, produkter og maskiner sikres et bedre miljø.

Vi tilbyder serviceeftersyn samt energioptimering på alle ventilationsanlæg, så I er sikret at jeres system altid kører på fuld effektivitt.

Vil du høre mere om industriventilation?

Har din virksomhed brug for industriventilation? Hos HJ Ventilation Service A/S er vi altid klar til at rådgive og vejlede dig. Med udgangspunkt i vores kunders specifikke behov og industrier udfører vi skræddersyede og energirigtige løsninger.

Du er velkommen til at kontakt os på telefon (+45) 66 15 61 15 for en uforpligtende samtale om mulighederne. Du kan også skrive en mail til os på info@hj-ventilation.dk eller benytte vores kontaktformularen, og så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Vil du se billeder af vores industriventilation?

Kontakt os

Bestil et besøg af en ventilations-ekspert skriv en mail eller ring og kom i kontakt med os.