Komfortventilation

Komfortventilation til erhverv giver bedre indeklima

Komfortventilation øger medarbejdernes produktivitet og velfærd som i sidste ende resulterer i øget gevinst. En dialog med kunden er en vigtig ting for os – og sammen opnå den optimale løsning.

Skoler med ventilationsanlæg kan spare op til 50% af udgifterne til el og varme med varmegenvinding og ved at justere anlægget, så det passer til skolens behov. (Kilde: Arbejdsmiljøsekretariatet Indeklimaportalen)

Løft produktiviteten med godt indeklima

Forbedring af indeklimaet kan løfte produktiviteten med 10-20 procent på (kontor)arbejdspladser, hvor indeklimaet er dårligt. (Kilde: Statens Videncenter for Arbejdsmiljø).

I et optimalt indeklima må der ikke være skadelige stoffer, lugte, støv og lignende og CO2-niveauet bør ligge under 1000 ppm.

Symptomerne ved dårlig indeklima kan være hovedpine, træthed og dårlig koncentration. Komfortventilation kan derfor bidrage prositivt på produktiviteten samt nedbringe sygedage.

Hør mere om mulighederne med komfortventilation

Har du spørgmål omkring mulighederne inden for komfortventilation? Hos HJ Ventilation Service A/S er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål omkring komfortventilation. Mulighederne er mange, og det afhænger ofte af bygningens størrelse og funktion. Vi tilbyder derfor også skræddersyede ventilationsløsninger udarbejdet i dialog med vores kunder. Dertil tilbyder vi også serviceeftersyn på dit ventilationssystem som en del af vedligeholdelse.

Kontakt os på telefon (+45) 66 15 61 15 for en uforpligtende samtale om mulighederne. Du er også velkommen til at benytte kontaktformularen, og så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Kontakt os for komfortventilation

Bestil et besøg af en ventilations-ekspert skriv en mail eller ring og kom i kontakt med os.